Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Gruparea masculină de volei a Universității Cluj a pierdut meciul din deplasare cu VCM LPS Piatra Neamț, contând pentru prima fază a Cupei României. Scorul pe seturi a fost 3-1 (27-25, 25-18, 17-25, 25-23), doar câteva mingi în favoarea adversarilor făcând diferența între cele două echipe. Managerul echipei universitare, Bogdan Ungureanu, a fost nemulțumit de maniera de arbitraj și organizarea jocului.

„Nu înțeleg cum se poate porni un joc fără pază și asistență medicală și cum la un meci la Piatra Neamț se pot delega doi arbitri din Iași! Greșelile de arbitraj au fost flagrante, pot să pun la dispoziția oricui înregistrările meciului pentru a se observa că ne-au fost furate între 7 și 10 puncte pe set. Îmi pare rău că noul sezon debutează în felul acesta, sperăm ca lucrurile să se corecteze din punct de vedere al arbitrajelor și federația să ia măsurile pe care le crede de cuviință până la debutului campionatului Diviziei A1”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul Universitatea Cluj.

voleiu

Foto: Ștefan Martinescu

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj