Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Rugbyștii formației ”U” Prodvinalco au remizat, scor 6-6, în deplasarea de la CS Politehnica Iași. Meciul s-a jucat sâmbătă, 8 octombrie, pe Stadionul Tepro din Iași și a contat pentru etapa a IV-a a Cupei Regelui.  Cele 12 puncte ale meciului au fost marcate în prima repriză, de către decarii celor două echipe, Daniel Plai și Ovidiu Melniciuc, prin lovituri de picior. În partea secundă, deși ambele echipe au avut șanse de a marca, tabela a rămas nemodificată. Jucătorul meciului a fost desemnat jucătorul Universității Cluj din linia a treia, Ionuț Simion.

„Un egal care trebuia să fie o victorie și o victorie care să fie o revanșă la meciul din Superligă, dar totuși am avut o atitudine bună în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. Puteam să câștigăm dar am avut câteva greșeli pe final de meci și asta ne-a costat. Din păcate lipsa jucătorilor din linia I-a a făcut ca acest meci să nu-l câștigăm. Oricum felicit jucătorii pentru atitudinea și pentru faptul că au înțeles și au respectat planul de joc”, a spus managerul ”U” Prodvinalco, Bogdan Cantor.

Competiția va intra într-o pauză de două săptămâni, urmând a se relua pe 29 octombrie, cu etapa a V-a. Atunci, Universitatea Cluj va primi vizita echipei CSM București.img_1539-720x430

Sursa: www.super-liga.ro

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj