Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

În perioada 26.09 – 03.10.2016 au avut loc campionatele naționale de tenis individuale și pe echipe la București. Cu această ocazie, tenismenii clubului nostru au reușit să îmbogățească palmaresul clubului cu încă trei medalii. La proba pe echipe, Universitatea Cluj a obținut medalia de argint, după ce a obținut la turneul final două victorii și o înfrângere. Sportivii de la ”U” au învins pe CS Dinamo București cu 4-3 și pe Sportul Studențesc cu 5-2, cedând în fața celor de la CS Dinamo cu 2-5, formație care a și obținut medalia de aur. Echipa noastră a fost formată din Adrian Ungur, Dragoș Dima, Alex Jecan, Andrei Cociașu, Marcel Miron, Mihnea Turcu, Bogdan Borza, Vlad Pop și Antoniu Tamaș.

La proba individuală, Alexandru Jecan a obținut medalia de bronz, terminând competiția pe locul 3, după ce a pierdut în semifinale în fața lui Dacian Crăciun cu 6-3, 2-6 și 6-4. La dublu mixt, Alex Jecan a cucerit tot medalia de bronz alături de Miriam Bulgaru de la CS Olimpia București. Cei doi sportivi au cedat în semifinale împotriva perechii formate din Vasile Antonescu și Gabriela Ruse cu scorul de 2-6, 7-5 și 10-5.

alex-jecan

Foto: Con Avraam

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj