Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

În perioada 8-9 octombrie, are loc cea de-a noua ediție a Maratonului București, în cadrul căreia are loc finala Campionatului Național de Maraton pentru Seniori și Tineret. Universitatea Cluj are cinci sportivi care vor alerga la această competiție, Raul Deteșan, Marius Dumitru, Darius Cristea, Laura Popescu și Andrei Leancă urmând să ia startul pe traseul ce are o distanță de 42,195 km. Atleții noștri vor participa atât la proba individuală, cât și la cea pe echipe.

La această întrecere vor fi prezenți alergători de elită din Kenya, Maroc și Etiopia, favoritul Maratonului București 2016 fiind Babarika Ivan din Ucraina la masculin și Jepkogei Divina din Kenya la feminin. Sportivii profesioniști vor avea festivitate de premiere specială iar rezultatele se înregistrează pentru calificările la competițiile internaționale de profil.

atletism

Foto: CB Photo

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj