Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Gruparea de rugby masculin a Universității Cluj se deplasează la Iași pentru meciul de sâmbătă, 8 octombrie împotriva celor de la CS Politehnica. Partida contează pentru etapa a patra din Cupa Regelui și este programată cu începere la ora 11:00, pe Stadionul Tepro din Iași. ”U” Prodvinalco nu a acumulat nicio victorie în această competiție în sezonul actual, în timp ce adversarii de la sfârșitul săptămânii au învins pe CSM București pe teren propriu cu scorul de 34-21, într-o confruntare ce a avut loc în etapa a doua. Clujenii își doresc revanșa împotriva formației din Iași, după ce au cedat în etapa a patra din SuperLigă împotriva acesteia cu scorul de 25-3, partida având loc tot pe terenul ieșenilor.

„Așteptăm prma victorie contra echipei Iașiului. Sper să avem un meci bun cum am avut contra celor de la Steaua București în care am demonstrat că putem să facem față Cupei Regelui și sper să vină și prima victorie”, a punctat Horea Hîmpea, antrenorul ”U” Prodvinalco.

rugby-u

Foto: Ștefan Martinescu

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj