Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Baschetbalistele Universității Cluj vor juca sâmbătă, 8 octombrie, partida din etapa a doua a Ligii Naționale împotriva formației Univ. Goldiș ICIM Arad. Confruntarea va avea loc pe terenul arădencelor și va lua startul la ora 18:00. În prima rundă, clujencele au trecut acasă fără probleme de BC Sirius Târgu Mureș cu 79-45, în timp ce gruparea arădeană a fost învinsă pe teren propriu de Phoenix Galați, scor 73-76. Astfel, ”U” Cluj conduce clasamentul Ligii Naționale cu 2 puncte adunate și având cel mai bun coșaveraj din campionat, în timp ce Aradul ocupă poziția a 6-a cu un punct.

Între combatantele de sâmbătă există mai multe legături în ceea ce privește jucătoarele. Baschetbalistele echipei noastre, Cristiana Cutaș, Bianca Voica și Andra Mandache au evoluat în trecut pentru ICIM Arad, cea din urmă fiind arădeancă și începându-și cariera la această echipă. De asemenea, componenta grupării de pe malul Mureșului, Emoke Szocs, a jucat până în sezonul trecut pentru Universitatea Cluj.

baschet-fetee

Foto: Ștefan Martinescu

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj