Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Federația Română de box organizează în perioada 12-16 octombrie finala Campionatului Național de Seniori la Sala de box a CSM Brailă. De la secția de box a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va participa Iancu Ionuț la categoria super grea (+91 kg). Anul trecut, pugilistul Universității Cluj a cucerit medalia de bronz la campionatul național, iar în luna martie a acestui an, clujeanul a obținut argintul la Cupa României. În finala competiției, Iancu Ionuț l-a întâlnit pe campionul mondial Mihai Nistor. Acesta a cucerit în septembrie 2015 centura de campion mondial AIBA Pro Boxing la categoria supergrea, într-o gală desfășurată la Hamburg, după ce l-a învins prin KO tehnic în repriza a noua pe germanul Erik Pfeifer, deținătorul titlului. Băcăuanul Mihai Nistor Mihai Nistor a devenit astfel al patrulea campion mondial al României la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei și Lucian Bute și a fost singurul pugilist român care a participat la Jocurile Olimpice de la Rio. În finală, sportivul nostru a făcut o primă repriză bună, însă a decis împreună cu antrenorul Iosif Hercz să-și scoată mănușile înainte de repriza a doua.

„S-a pregătit bine și sperăm la o clasare pe podium”, a declarat Iosif Hercz, antrenorul sportivului universitar. 11997931_1119421768087543_319235950_n

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj