Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj primește vizita celor de la Phoenix Galați în cadrul etapei a treia din Liga Națională. Partida se va desfășura vineri, 14 septembrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va lua startul la ora 18:00. În ultima etapă, gruparea noastră s-a impus pe terenul formației ICIM Arad.

La fel ca și ”U” Cluj, trupa gălățeană a câștigat primele două meciuri din sezonul actual, având un moral bun înaintea disputei de pe Someșul Mic. În runda precedentă, sportivele pregătite de Eugenio Rodrigues au câștigat acasă împotriva echipei din Alexandria.

În stagiunea trecută, Phoenix Galați a dat bătăi de cap Universității, eliminând-o în lupta pentru locurile 5-6 în campionat, acesta fiind un motiv în plus pentru ca elevele lui Dragan Petricevic să își dorească victoria.

u-fetee

Foto: Ștefan Martinescu

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj