Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Universitatea Cluj întâlnește vicecampioana Știința Baia Mare într-o partidă din cadrul etapei a VI-a a Super Ligii CEC Bank. Un derby al Ardealul, în care “studentii” vor încercă să facă un meci bun în fața uneia dintre echipele pretendente la titlu.

“Baia Mare este campioana ultimelor ediții, iar Universitatea Cluj este o echipă cu tradiție, cu siguranță cele două formții vor oferi un spectacol rugbystic. Sper să avem un public numeros, să-i susțină pe băieții noștri în acest meci important”, a declarat managerul echipei noastre, Lorin Cantor.

10339629_845629745450441_4306149082047344951_n

”Ne așteptă un meci foarte greu cu Baia Mare, dar noi vom proceda la fel ca și în partida cu Timișoara. Vom încerca să facem un joc bun, să avem aceeași atitudine și să demonstrăm că putem face față echipelor mari ca și Baia Mare sau Timișoara, chiar dacă nu câștigăm”, a declarat antrenorul Bogdan Cantor.

Partida Universiatea Cluj – Știința Baia Mare se joacă vineri, 9 mai, de la ora 17:00, pe Cluj Arena. Hai la meci!

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj