Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Pentru a oferi o experiență cât mai bună fanilor noștri și celorlalți utilizatori care ne vizitează pagina web, am decis ca site-ul oficial al Clubului Sportiv Universitatea Cluj să treacă pe o platformă mai modernă și mai eficientă. Așadar, începând de joi, 13 octombrie, accesând adresa old.u-cluj.ro veți putea afla componența actualizată a secțiilor clubului nostru și informații despre fiecare sportiv  și antrenor în parte, fiindu-vă puse la dispoziție și alte noutăți interesante.

Totodată, design-ul accesibil va face navigarea dumneavoastră pe site-ul nostru mult mai plăcută, accentul fiind pus pe partea vizuală a acestuia. Acestea fiind spuse, sperăm ca noul site să fie pe placul dumneavoastră și să îl vizitați cât mai des!

csu

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj