Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Sportivii secției de atletism din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat duminică, 9 octombrie, la finala Campionatului Național de Maraton pentru Seniori și Tineret, care s-a desfășurat în cadrul celei de-a noua ediție a Maratonului București. Cinci atleți universitari au luat startul atât la proba individuală, cât și la cea pe echipe, pe traseul de 42,195 km.

La Tineret, Raul Deteșan și-a păstrat titlul național cucerit anul trecut și a reușit să-și îmbunătățească și timpul cu 7 minute. Marius Dumitru a alergat cu un minut în urma lui Deteșan, cucerind titlul de vicecampion, iar recent legitimatul la Universitatea Cluj, Andrei Leancă a terminat pe treapta a treia a podiumului. Darius Cristea a terminat traseul pe locul VI, iar împreună cu ceilalți trei atleți universitari, a obținut medalia de aur pe echipe la Tineret și bronzul la seniori. La individual feminin a alergat și Laura Popescu, sportiva terminând maratonul pe locul V. Anul trecut, Laura Popescu și-a trecut în palmares medalia de argint.

Pentru sportivii Universității Cluj urmează finala Campionatului Național de Cros, programată pe 22 octombrie, la Băile Felix, județul Bihor. 13392052_793359534097441_855057003315524319_o

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj