Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Asociația ”U” Business Sport Club, în parteneriat cu Cluj Arena și în colaborare cu Asociația Studenților de la Facultatea de Business, vă invită în perioada 10 Iunie – 10 Iulie 2016 pe Cluj Arena să vizionați în transmisiune directă toate meciurile Campionatului European de Fotbal. Se vor organiza diferite activități pentru toată familia. Evenimentul va fi unul dinamic și de impact, iar accesul pe stadion și vizionarea meciurilor sunt gratuite.

În cadrul evenimentului va avea loc și un campionat de fotbal cu premii surpriză, între 16 echipe organizate în 4 grupe. Petru copiii prezenți în cadrul acestui eveniment vor avea loc o serie de activități interactive: ateliere de face-painting, mim și mascote Disney, zumba kids, flashmob, karturi cu pedale, tobogan gonflabil gigant, împărțiera de reviste educative gratuite tuturor copiilor prezenți la eveniment. Pentru adulți se vor amplasa terenuri de mini-fotbal, perete de escaladă, teren de bubble-footbal, o tiroliană spectaculoasă de pe o peluză pe cealaltă, iar în pauza meciurilor și între meciuri vor avea loc mai multe momente interactive cu publicul.

De asemenea, se vor organiza urne pentru donații pentru a susține sportivii și performanțele jucătorilor Clubului Sportiv Universitatea Cluj, iar cei care vin îmbrăcați în galben vor beneficia de promoții și discounturi. Clipboard01jhgyiu

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj