Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Asociația ”U” Business Sport Club împlinește 2 ani și cu această ocazie avem plăcerea de a vă invita, joi, 26 noiembrie 2015, ora 15:00 la Cluj Arena, în Sala Multifuncțională. ”U” Business Sport Club este o asociație care de doi ani de zile construiește proiecte și dezvoltă afaceri reciproc avantajoase pentru a sprijini tinerii sportivi ”U” Cluj. UBSC adoptă spiritul competitiv, determinarea și ambiția unui sportiv de performanță în modelul de afaceri al fiecărui partener.

În cadrul evenimentului va avea loc:

–          Lansarea programului educațional UBSC cu proiectul Școala de Internship. Prin acest proiect, toți studenții din Cluj-Napoca au șansa de a face practică și traininguri în firmele membre UBSC, beneficiind de profesionalismul din foarte multe domenii și cu mari șanse de angajare.

–          Lansarea cardului suporterilor. Card de fidelitate care poate fi folosit în toate magazinele și firmele partenere UBSC, având reduceri, iar o parte din suma plătită sprijină tinerii sportivi.

–          Meci demonstrativ de fotbal între membri UBSC și studenții universităților clujene. Acesta va avea loc în aceeași zi, în Parcul Iuliu Hațieganu, de la ora 19:00.

Firmele membre UBSC și susținătoare sportului sunt: Top Drinks, CS Invest, Pralina, Eximtur, Ducfarm, ModernBau, SEEN Print, AMTT Consult, Antoma Advertising, Salice, Scutul Negru, Savus & Tico – Attorney at Law, Medstar, Restaurant Sinaia, ASSA Electronic, Viadan, HUGO Restaurant, Exclusiv Catering, LunchBOX.afis-ubsc-2-ani

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj