Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

“U” Jolidon a pierdut la limita partida contra echipei Corona Brașov, a doua candidată la titlu în acest sezon, scor 28-29. “Studentele” au început în forță și au condus pe tabelă până în minutul 18, dar adversarele au revenit în joc și au intrat la pauză cu un avantaj de 6 goluri (12-18). Universitarele nu au abandonat însă lupta si după pauză s-au mobilizat, au egalat la 19 și au fost la conducere pe tabela de marcaj de mai multe ori. Cu câteva minute înainte de final (‘ 52), Corona s-a distanțat la patru goluri, dar “U” Jolidon a reușit din nou să se apropie la doar un gol diferență. Din păcate, handbalistele noastre au ratat remiza și chiar victoria în ultimele secunde de joc.

DSC_0064

„Sunt fără cuvinte după această înfrângere. Am un mare respect pentru sportivele pe care le antrenez pentru modul în care au crezut într-o victorie cu o echipă mult peste nivelul nostru, o echipă omogenă la nivelul celei din Baia Mare. Nu am fost atenți pe faza de finalizare, îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm, am fost foarte aproape, ne-am fi dorit măcar un rezultat de egalitate pentru suporterii care au venit să ne susțină. O victorie acasă ar fi fost foarte importantă, dar ne vom juca șansa la Brașov”, a declarat antrenorul echipei “U” Jolidon, Horațiu Pașca, la finalul jocului.

Partida a contat pentru play-off-ul Ligii Naționale de handbal feminin. Al doilea meci este programat la Brașov, vineri, de la ora 18:00.

”U” Jolidon: Enache, Măzăreanu (portari), Ani-Senocico 10 goluri, Mihai 5, Chintoan 4, Paraschiv 3, Popa 3, Vintilă 3. Florea, Ivan, Laslo, Tetean, Boian

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj