Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Universitatea Cluj joacă astăzi în compania vicecampioanei Baia Mare. Flancherul Universităţii Cluj, Claudiu Curcă, a făcut un apel la suporterii echipei, pe care îi doreşte în număr cât mai mare în tribunele Cluj Arena, pentru această partidă.


1797573_263526900495825_1717953768_n

 

„Indiferent de adversar, atunci când intrăm în teren ne gândim că trebuie să fim mai buni decât ei. Dacă vom avea şi suporterii în număr cât mai mare alături de noi sunt convins că putem obţine un rezultat bun. De fiecare dată când publicul ne-a susţinut am făcut meciuri frumoase şi nici de această dată nu vom dezamăgi”, a declarat Claudiu Curcă.

Meciul dintre ”U” Cluj şi CSM Ştiinţa Baia Mare este programat, vineri, 9 mai, de la ora 17:00, pe Cluj Arena. Preţul biletelor este de 10 lei pentru adulţi, respectiv 1 leu pentru pensionari, copii şi tineri până în 18 ani. Un tichet la sectorul VIP costă 40 de lei.

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj