Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Rugbyștii de la ”U” Prodvinalco Cluj au obținut sâmbătă, 10 septembrie, o victorie importantă în fața celor de la CSM București, scor 24-10. Partida a contat pentru etapa a VII-a a SuperLigii CEC Bank. Omul meciului desfășurat în Parcul „Iuliu Hațieganu” a fost desemnat Ovidiu Melniciuc, sportivul clujenilor reușind o transformare, trei lovituri cu piciorul și o lovitură de pedeapsă.

Fotbaliștii Universității Cluj au fost prezenți la acest meci pentru a-i susține pe rugbyști, iar cei din urmă le-au întors vizita la meciul de fotbal dintre Universitatea Cluj și Unirea Tritenii de Jos.

„A fost un meci foarte bun făcut de către jucătorii noștri, într-o atmosferă extraordinară. Mă bucur că suporterii și galeria au început să vină și la alte sporturi, le mulțumesc pe această cale. Pe băieți nu pot decât să îi felicit pentru că au acceptat ceea ce le-am transmis întreg staff-ul să joace, au respectat planul de joc și încă o dată am dat dovadă că în ciuda unei echipe tinere, cu buget redus, putem face față și să învingem echipe cu bugete mult mai mari. Urmează partida din Cupa Regelui după acest prim tur din SuperLigă, în care cu siguranță ne vom dori să vedem mult mai mulți jucători tineri, cei care nu au evoluat în campionat, să aibă și ei meciuri și să crească treptat pentru a face față în returul SuperLigii din 2017”, a declarat managerul echipei, Bogdan Cantor.

”U” Prodvinalco va întâlni sâmbătă, 17 septembrie pe teren propriu gruparea CSM Știința Baia Mare în prima etapă din Cupa Regelui. Confruntarea va avea loc în Parcul „Iuliu Hațieganu” începând cu ora 16:00. 14329935_1204857299564345_458382968625247109_n

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj