Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Judoka legitimată la clubul nostru, Corina Căprioriu, a obținut sâmbătă, 18 iulie, medalia de argint în cadrul turneului de Grand Slam de la Tyumen. Această competiție din Rusia a fost ultimul mare turneu înaintea Campionatului Mondial de la Astana (capitala statului Kazahstan), ce va avea loc la sfârșitul lunii august. La categoria 57kg, sportiva clujeancă a trecut fără probleme de toate adversarele întâlnite în grupa A, calificându-se în semifinale, fază în care a trecut de olandeza Sanne Verhagen. În ultimul act al întrecerii, judoka Corina Căprioriu a fost învinsă de Tsukasa Yoshida din Japonia, obținând astfel medalie de argint. La acest concurs a participat și Monica Ungureanu, care a avut o evoluție bună la categoria 48kg, reușind să se califice în meciul pentru medalia de bronz. Sportiva a dus meciul cu rusoaica Irina Dolgova până în prelungiri, dar din păcate rusoaica a punctat prima oară, adjudecându-și astfel medalia de bronz. După această competiție, Corina Căprioriu este liderul clasamentului mondial la categoria 57kg, iar Monica Ungureanu este pe locul 5 mondial la categoria 48kg.

caprioriu

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj