Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Două patinatoare legitimate la CS “U” au participat sâmbătă și duminică la Campionatele Naționale de Patinaj viteză pe role, de la Târgu Mureș. Raluca Ștef (senioară) a participat la probele de 500 m și 1500 m în prima zi de concurs și la 1000 m și 3000 m în a doua zi, obținând medalia de aur la toate probele, plus încă o medalie de aur la poliatlon. Ruxandra Coțop (junioară I) a obținut medalia de argint la toate probele la care a participat ( 500 m, 1000 m și 1500 m), plus încă o medalie de argint la triatlon. Proba de 2000 m nu s-a mai ținut din cauza ploii torențiale. Pentru fetele antrenate de Horia Timiș urmează pregătire pentru realizarea baremurilor de participare la Cupa Mondială de seniori și Campionatele Europene ( Raluca Ștef ) și Cupele Mondiale de juniori și Campionatele Mondiale de juniori din martie 2015 (Ruxandra Coțop).patinaj-600x450

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj