Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Handbalistele Universității Cluj vor întâlni pe teren propriu miercuri, 12 octombrie, formația CSM București, într-un meci ce contează pentru etapa a 6-a din Liga Națională. Partida se va desfășura în Sala Polivalentă și va lua startul la ora 17:00. Gruparea din capitală este campioana en-titre a României și deținătoarea Ligii Campionilor, fiind astfel un adversar de top pentru echipa antrenată de Carmen Amariei.

Înaintea acestei dispute, ”U” Cluj se află pe poziția a 4-a a clasamentului, acumulând până acum 3 victorii, un egal și o înfrângere. De cealaltă parte, CSM București ocupă poziția secundă cu 4 meciuri câștigate și o înfrângere în fața celor de la Dunărea Brăila.

Prețul unui bilet de intrare la această partidă este de 10 lei.

uhandbal1

Foto: Silviu Cristea

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj