Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Baschetbalistele Universității Cluj au debutat cu o victorie categorică în stagiunea 2016-2017 a Ligii Naționale. Alb-negrele au învins pe teren propriu ACS BC Sirius Târgu Mureș cu scorul de 79-45, rezultatele pe sferturi fiind 29-21, 23-10, 10-8 și 17-6.

Primele minute ale partidei au fost echilibrate, pentru ca mai apoi elevele lui Dragan Petricevic să domine jocul categoric. Principala marcatoare a echipei noastre a fost Chelsea Davis cu 19 puncte, fiind urmată de Andra Mandache cu 16 puncte. Gabriela Irimia a marcat 12 puncte.

În următoarea rundă, ”U” Cluj se deplasează pe terenul formației Universitatea Goldiș ICIM Arad.

u-cluj-fetee

Foto: Cristian Cosma

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj