Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Gruparea masculină de handbal a Universității Cluj a pierdut partida de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, ce a contat pentru etapa a treia a Diviziei A, Seria B. ”U” a fost învinsă cu scorul de 32-33, după ce la pauză tabela indica 15-13 în favoarea echipei noastre.

„A fost un meci pe care în principiu ar fi trebuit să îl câștigăm, dar din păcate lipsa de experiență și tinerețea unora a făcut diferența. Presiunea meciului, tracul și poate și unele decizii din partea staff-ului au făcut să pierdem la un gol diferență. Ne pare rău tuturor de această înfrângere, dar asta e, întotdeauna există un învingător și un pierzător. Sunt convins că lucrurile vor sta mult mai bine odată cu sudarea relațiilor de joc și integrarea celor tineri veniți la echipă în această vară. Există potențial, rămâne doar să punem osul la treabă și rezultatele vor apărea. Să nu uităm totuși că suntem o echipă tânără în reconstrucție și pentru a avea rezultate trebuie ceva timp. Am încredere deplină în băieți că pe viitor, și nu prea îndepărtat, rezultatele pozitive or să vină și ele”, a declarat antrenorul Alexandru Cucuiet.

După această înfrângere, Universitatea Cluj se situează pe poziția a 6-a a clasamentului, având 3 puncte adunate. În runda următoare, handbaliștii se deplasează la Oradea pentru a disputa meciul cu CSM din localitate.

u-cluj-craiova

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj