Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Jucătoarele pregătite de Dragan Petricevic au reușit a doua victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Feminin, învingând în deplasare formația Univ. Goldiș ICIM Arad. ”U” Cluj s-a impus cu scorul de 71-75, tabela indicând pe sferturi 24-20, 18-25, 19-20 și 10-10. Meciul a fost unul dificil dar controlat în majoritatea acestuia de clujence, gazdele nereușind să revină pe final, atunci când echipa noastră a reușit să facă față atacurilor trupei arădene.

Adrianne Ross a fost principala marcatoare a Universității cu 20 de puncte, fiind urmată de către Gabriela Irimia cu 11 puncte. Taneisha Harrison și Chelsea Davis au înscris fiecare câte 10 puncte.

După această partidă, antrenorul Dragan Petricevic a declarat: „A fost un meci foarte interesant, cu o echipă a Aradului întărită. Noi ne-am făcut singuri viața grea, dar am dovedit că suntem o echipă, un colectiv, în sfertul patru, când, spre final, am păstrat un psihic puternic și am terminat cu avansul de 4 puncte. O fi a doua victorie consecutivă, dar pentru mine nu e decât începutul campionatului, trebuie și sunt sigur că vom rămâne cu picioarele pe pământ.”
irimia

Foto: Ștefan Martinescu

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj