Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual. Sala de la Baza Sportivă Nr. 2 din Timișoara a programat luni, 3 octombrie, proba individuală la masculin la care au luat startul 16 sportivi de la CSS Ploiești, CSA Steaua București, Universitatea Cluj și CSU Poli Timișoara. Floretistul Radu Dărăban a câștigat trofeul după ce a dispus în finala mare de Iulian Teacă, de la CSU Poli Timișoara, scor 15-5. Podiumul a fost completat tot de un sportiv legitimat la CS ”U”, Bogdan Dascălu, care l-a învins în finala mică pe Silviu Roșu (CSA Steaua), scor 15-11.

Astăzi, 4 octombrie, este programată Cupa României la floretă seniori pe echipe la masculin. La această probă se vor întrece pentru trofeu patru formații: CSA Steaua, ”U” Cluj, CSU Poli Timișoara1 și CSU Poli Timișoara2.  Sistemul de concurs: fiecare cu fiecare, iar la final se alcătuiește clasamentul. În 2015, podiumul Cupei României la floretă seniori masculin pe echipe a arătat astfel: 1. CSU Poli Timișoara, 2. CSU Cluj Napoca1, 3. CSA Steaua. Le urăm mult succes sportivilor noștri!14593180_10154495639039223_598867949_n

Foto: http://frscrima.ro/

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj