Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a participat la sfârșitul săptămânii trecute la un turneu de pregătire în Turcia, alături de alte trei echipe puternice. Formația condusă de Dragan Petricevic s-a întors cu un bilanț pozitiv de la această competiție amicală, reușind să termine pe poziția secundă în clasamentul final al turneului, cu două victorii și o înfrângere în fața grupării gazdă, Samsun Canik.

Rezultatele înregistrate de ”U” Cluj au fost următoarele:

Haskovo 2012 (Bulgaria) 72 – 82 Universitatea Cluj

Universitatea Cluj 79-60 Ryad-i Club (Liban)

Samsun Canik 81-69 Universitatea Cluj

„A fost un turneu foarte util, venit exact în momentul potrivit în care practic pentru prima dată într-un mod real am putut să vedem absolut tot ce ne-a interesat. De când sunt antrenor, au fost foarte puține turnee care mi-au arătat mai multe decât acest turneu. Am acum răspunsuri la toate întrebările. Dacă după memorialul „Nicolae Martin” am spus că încă nu știu sută la sută la ce să mă aștept, sau care este potențialul nostru, acum am aflat aceste lucruri. Eu sunt un antrenor care nu estimează potențialul doar de pe teren, ci urmăresc absolut toate aspectele cum ar fi cel comportamental, sau de caracter, sau de reacții în anumite situații. Acest turneu a fost unul care a dat absolut toate răspunsurile posibile de care aveam nevoie. Ne-am prezentat foarte bine, a fost un turneu de verificare și nu doresc să fac din el o poveste a succesului, dar realmente am fost o echipă extrem de apreciată, poate chiar cea mai apreciată de la turneul respectiv. Acest lucru nu înseamnă nimic în vederea campionatului, sunt două lucruri diferite. Am jucat un baschet bun, în primele două meciuri am învins două echipe destul de incomode și destul de bune, după primele două zile doar noi aveam două victorii și în a treia zi am jucat meciul de câștigare a turneului cu o echipă extrem de puternică, cu jucătoare cu multă experiență internațională, am avut o cădere care a însemnat vreo cinci minute de un joc foarte confuz, în care echipa gazdă a profitat din plin și am pierdut meciul meritat la fel de bine cum puteam să și învingem meritat deoarece preț de 25 de minute de la începutul meciului practic am condus” a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

u-cluj-baschet-fete

Foto: Al Riyadi Club

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj