Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Echipa de rugby masculin a Universității Cluj primește sâmbătă, 1 octombrie vizita celor de la CSA Steaua, într-un meci ce contează pentru etapa a treia din Cupa Regelui. Partida va avea loc în Parcul „Iuliu Hațieganu” începând cu ora 11:00.

Rugbyștii de la ”U” Prodvinalco au cedat primele două meciuri din Cupa Regelui, împotriva celor de la Știința Baia Mare și Timișoara Saracens. În schimb, adversarii din București au două victorii din tot atâtatea partide în această competiție.

„Continuăm seria meciurilor cu adversarii cei mai dificili, după Baia Mare și Timișoara urmează una dintre favoritele la câștigarea tuturor trofeelor anul acesta, o echipă experimentată, cu jucători valoroși. La fel, vom folosi jucătorii care nu prea au evoluat în Superligă dar vom folosi o bună parte din meci o primă echipă deoarece vrem să pregătim meciul de la Iași, unde cu siguranță vrem să ne luăm revanșa și să câștigăm. În schimb, sperăm să își revină jucătorii accidentați în săptămâna ce vine, meciurile adevărate pentru noi încep de săptămâna următoare, când jucăm cu Iașiul, CSM București și cu Dinamo” a declarat managerul echipei, Bogdan Cantor.

rugby-afis

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj