Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Handbalistele clujene au trecut în deplasare de CSM Ploiești cu scorul de 34-19, într-un meci ce a contat pentru etapa a 5-a a Ligii Naționale. Universitatea a condus jocul de la un capăt la celălalt, scorul pauzei fiind de 19-8 în favoarea echipei noastre. Alla Sheiko a înscris nouă goluri pentru ”U” Cluj în această partidă, fiind urmată în topul marcatoarelor de Andreea Tetean cu 5 reușite. Cristina Boian a marcat 4 goluri, în timp ce Tamara Bokaric și-a trecut în cont 3 goluri. Cu această victorie, formația pregătită de Carmen Amariei a urcat pe locul 4 în clasament.

„A fost un meci facil. Mă bucur pentru cele trei puncte. Acum e o scurtă pauză în campionat, este o perioadă în care mai putem pune la punct minusurile. Le felicit pe fetele de la lotul național de senioare, Roza, Laura, Cris și de asemenea pe Seve care a fost convocată la lotul de tineret”, a declarat componenta Universității Cluj, Abigail Vălean.

handbal-femin

Foto: Silviu Cristea

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj