Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Centrul Național de tenis din București programează în perioada 26 septembrie – 9 octombrie Campionatele Naționale de Seniori M+F Individual și pe Echipe. De la secția de tenis din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj participă trei sportivi la individual și șapte la echipe. Echipa Universității Cluj este formată din: Adi Ungur, Dragoș Dima, Alex Jecan, Andrei Cociașu, Marcel Miron, Mihnea Turcu și Bogdan Borza.

La individual, doar Alex Jecan a trecut în turul doi unde îl va întâlni pe Eugen Durnescu legitimat la Daimon Sport Club din București. Mihnea Turcu a pierdut în primul tur cu 6-0, 6-3 în fața lui Vlad Protopopescu, iar Andrei Cociașu a cedat cu 3-6,6-3,6-3 în fața lui Alexandru Manole.

La dublu, Alex Jecan a făcut echipă cu Mihnea Turcu și va întâlni în primul tur echipa formată din Vlad Dumitrescu (CS Tenis Prim București) / Vald Niculae (CS Sportul Studențesc). Tot la dublu, Andrei Cociașu împreună cu Valentin Popescu (SCM Deva) vor lupta în primul tur cu echipa Marian Prăjescu (SP. Club Municipal Bacău) / Luca Vidan (C.S Dinamo București). Andrei Cociașu participă și la dublu mixt cu sportiva Ana Maria Kiszner Luca, legitimată la ACS Tennis Team București. mihnea-turcu-tenisdfr

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj