Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Rugbyștii Universității Cluj au cedat sâmbătă, 24 septembrie, pe terenul campioanei en-titre Timișoara Saracens cu scorul de 69-7, într-un meci ce a contat pentru etapa a II-a a Cupei Regelui. Tehnicianul „alb-negrilor” Horea Hîmpea a trimis în teren o formulă bazată pe jucători tineri și fără prea multe minute jucate în campionat, fapt ce și-a spus cuvântul în rezultatul final. Singurele puncte ale echipei universitare au fost obținute prin eseul lui Alexandru Banu, transformat de Ionut Mazăre.

„A fost un meci la care nu ne-am ridicat la nivelul la care mă așteptam să ne ridicăm. A fost un scor foarte aspru. La noi a lipsit atitudinea, iar greșelile individuale au făcut această diferență mare de scor. Cu siguranță se vor opera modificări în lot, deoarece o parte dintre sportivii la care le-am acordat încredere de data aceasta ne-au dezamăgit. O să pregătim următoarele meciuri și mai ales cel cu Iașiul unde sperăm să câștigăm, iar în meciul următor cu Steaua o să acordăm altor jucători tineri încredere”, a precizat antrenorul ”U” Prodvinalco, Horea Hîmpea.

Următorul meci pentru studenții clujeni este programat sâmbătă, 1 octombrie, cu începere de la ora 11:00, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, când vor primi vizita formației CSA Steaua București în cadrul etapei a III-a a Cupei Regelui. mg_7712-760x430

Foto: http://www.super-liga.ro/

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj