Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Universitatea Cluj va disputa vineri, 30 septembrie, pe teren propriu, meciul din cadrul etapei a 3-a din Divizia A, Seria B la handbal masculin împotriva celor de la Universitatea Craiova. Partida va începe la ora 15:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Clujenii au acumulat 3 puncte în cele două etape disputate până acum și au înregistrat un eșec în runda precedentă, pe terenul celor de la CS Minaur Baia Mare, liderul clasamentului în acest moment. De cealaltă parte, echipa din Craiova are două victorii și se află pe poziția secundă.

Vorbind despre această partidă, antrenorul echipei, Alexandru Cucuiet, a spus: „Ne așteaptă un meci greu dat fiind faptul că au două victorii din două meciuri, este o echipă tânără cu un joc în viteză ce poate pune probleme oricărui adversar. Băieții au răspuns foarte bine la antrenamente în această săptămână, sunt dornici să facă un meci bun și sunt încrezători în victorie. Așteptăm iubitorii handbalului în număr cât mai mare să susțină echipa spre o nouă victorie acasă!”

Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului la Sala Sporturilor, începând cu ora 14:00. Prețul unui tichet este de 10 lei pentru adulți iar pentru studenți și pensionari este de 5 lei.

handbal-baieti

Foto: Ștefan Martinescu

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj