Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a învins pe Unirea Slobozia cu scorul de 37-23, într-un meci disputat pe teren propriu în cadrul celei de-a patra etape a Ligii Naționale. Sportivele pregătite de Carmen Amariei conduceau la pauză cu scorul de 17-9, preluând controlul partidei încă din primele minute ale acesteia.

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Florina Chintoan cu 10 goluri, fiind urmată de către Alla Sheiko cu 5 reușite. Tamara Bokaric a înscris 4 goluri în această întâlnire. Pentru ”U” Cluj urmează în campionat o deplasare pe terenul celor de la CSM Ploiești.

handbal-ultimul

*Foto: Silviu Cristea

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj