Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Handbalistele pregătite de Carmen Amariei se află în fața celui de-al cincilea meci al sezonului actual din Liga Națională. Universitatea va juca în deplasare împotriva formației CSM Ploiești, într-un meci care se va disputa joi, 29 septembrie, începând cu ora 17:00.

Clujencele se află pe o pantă ascendentă, după ce au câștigat ultimele două partide din campionat, 31-24 cu CSM Bistrița și 37-23 împotriva celor de la Unirea Slobozia. De cealaltă parte, echipa ploieșteană se află pe ultimul loc al clasamentului cu 4 înfrângeri din tot atâtea meciuri și având -3 puncte pentru neprezentare. În acest context, ”U” Cluj pornește drept favorită clară în confruntarea de mâine din județul Prahova.

handbalfete11

Foto: Silviu Cristea

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj