Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Trei sportivi legitimați la secția de box a Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat în perioada 24-29 septembrie la finala Campionatului Național de Tineret – masculin, organizată de Federația Română de Box în Sala Sporturilor din Brezoi, județul Vâlcea. Doghi Dorin a cucerit medalia de bronz la categoria 56 kg, după ce a fost învins cu o dicizie 2-1 de vicecampionul Matei Ion de la Dinamo București. Ionuț Condea (categoria 75 de kg) și Andrei Șerdean (categoria 81 kg) s-au clasat la finalul competiției pe locul V.

„A fost un meci strâns, dar a meritat victoria dinamovistul datorită pregătirii lui fizice mai bune. Doghi Dorin a punctat foarte frumos în prima repriză pe care a câștigat-o detașat, în a doua l-a egalat Matei, iar în a treia l-a depășit. Șerdean a boxat cu un băiat de la CSM Pitești pe care l-a bătut data trecută la Cluj la «Cupa Baciului» și acum, după ce a Andrei a condus o repriză întreagă, în ultimele zece secunde a primit o mănușă deschisă în nas de i-a început o hemoragie care abia s-a oprit când am ajuns la cazare”, a declarat Iosif Hercz, antrenorul pugiliștilor universitari.

„Meciul din semifinală a fost destul de greu, dar dacă mai trăgeam puțin de mine puteam să câștig, am pierdut printr-o decizie de 2-1. Sunt mulțumit pentru performanța mea, dar vreau să ajung pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și vreau ca selecția pentru mondiale să o câștig”, a punctat medaliatul cu bronz al campionatului, Doghi Dorin. 14543362_1077443825702839_889533689_n

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj