Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Gruparea de baschet feminin a Universității Cluj va începe vineri, 30 septembrie, noul sezon din Liga Națională, atunci când întâlnește pe teren propriu nou-promovata ACS BC Sirius Târgu Mureș. Partida va avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va începe la ora 18:00.

„Se anunță a fi un meci dificil, sunt așteptări de la noi. Echipa vizitatoare nu are nimic de pierdut, întotdeauna primul meci acasă este cel mai dificil, deschiderea campionatului este cea mai dificilă atunci când joci acasă. Sunt conștient de diferența de experiență în favoarea noastră și sunt conștient că nu putem să discutăm despre șanse egale în acest meci, nu avem nicio altă dorință decât să învingem în acest meci. Trebuie să fim foarte atenți și foarte prudenți, orice clipă de relaxare ne poate costa foarte mult”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic despre această confruntare.

Prețul biletelor pentru această partidă este de 10 lei, în timp ce studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Tichetele de acces se vor pune în vânzare vineri, începând cu ora 14:00, la casieria de la Sala Sporturilor „Horia Demian”. De la ora 15:00 va avea loc meciul de handbal masculin dintre ”U” Cluj și Universitatea Craiova, iar cei care achiziționează un bilet pentru această partidă pot asista și la întâlnirea de baschet feminin dintre ”U” Cluj și Sirius Târgu Mureș.

baschet-fete-u

Foto: Ștefan Martinescu

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj