Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Scena Casei de Cultură din Șimleu Silvaniei găzduiește sâmbătă, 28 mai, Campionatele Naționale de Culturism și Fitness – Masters 2016. Competiția este programată cu începere de la ora 13:00, iar intrarea publicului spectator este gratuită. De la Clubul Sportiv Universitatea Cluj va participa sportivul Tiberius Horvath la categoria Culturism 80 kg. La Campionatul Național- Masters 2014, desfășurat la Oradea, universitarul nostru a obținut medalia de bronz la culturism masters 40-49 ani, categoria 80 kg, iar în ediția de anul trecut de la Sibiu, Horvath a cucerit argintul. Anul acesta sperăm să vină aurul!big-78575-tiberiu-horvath-14-0

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj