Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Șase rugbyști ai formației ”U” Prodvinalco au fost convocați în următoarea perioadă la echipa națională a României, patru la selecționata România A și doi la cea de Rugby 7 masculin. Paul Petucher, Andrei Diaconu, Vlad Rotar și Ovidiu Melniciuc se vor prezenta vineri, 27 mai, ora 10:00, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, unde jucătorii selecționați la Naționala A a României vor face un antrenament deschis publicului și mass-media. Și rugbystul Universității Cluj Alexadru Telesa a fost convocat, însă nu poate participa din motive medicale.

Centrul cu tradiție în creșterea și formarea jucătorilor de rugby, Bârlad, aniversează în această lună, 60 de ani de când sportul cu balonul oval a ajuns în cel mai mare oraș al județului Vaslui. Cu ocazia acestui eveniment, între 28 și 29 mai, vor fi organizate acțiuni cu caracter rugbystic, printre care reunirea internaționalilor originari din Bârlad, meciuri demonstrative de Old Boys, de copii, dar și finala Campionatului Național de Rugby 7, U19. Sâmbătă, 28 mai, va avea loc un meci între Romania A și „XV-le Președintelui”, un trial al jucătorilor pentru partidele pe care Romania A le va susține cu galezii de la Crawshays Welsh RFC. Pentru această partidă, au fost selecționați 49 de jucători: 8 pilieri, 4 trăgători, 6 linia a II-a, 7 linia III-a, 4 mijlocași la grămadă, 4 mijlocași la deschidere, 6 centrii, 6 aripi și 4 fundași. Cei 49 de jucători vor fi împărțiți în două echipe, Romania A și „XV-le Președintelui”, după care în urma acestui meci, se va forma Romania A, care va întalni pe 1 și 4 iunie, la București, pe  galezii de la Crawshays Welsh RFC. Partida de pe 1 iunie va avea loc pe Stadionul Național „Arcul de Triumf”, cu începere de la ora 19:00, iar cea de pe 4 iunie se va disputa pe Terenul Ghencea 2, de la ora 17:30, după finala Campionatului Național de Juniori.

Vasile Paraschiv și Florin Marin se află cu echipa națională de rugby în 7 seniori, în localitatea Snagov, pentru un stagiu de pregătire tehnico-tactică, al treilea din acest an, în vederea participării la circuitul Sevens Grand Prix Series, ediția 2016.

Un jucator repune balonul in joc de la marginea terenului.

Un jucator repune balonul in joc de la marginea terenului.

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj