Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Americanca Taneisha Harrison este cea mai nouă achiziție a formației de baschet feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, care se alătură echipei, după perfectarea a două transferuri de răsunet – Andra Mandache și Gabriela Irimie, două românce extrem de valoroase transferate la Cluj, și a americancei Janae Sharp.

Născută pe 14 decembrie 1989, Harrison Taneisha Shante are 182 cm și joacă pe postul de extremă. Baschetbalista a mai evoluat în campionatul României la formațiile CSU Alba Iulia și la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

„Ne bucurăm pentru sosirea Taneishei, este o jucătoare puternică ce are experiență în România, căci a mai jucat la Alba Iulia și la Sfântu Gheorghe. Ea vine foarte motivată la Cluj, dornică să ne ajute să atacăm un loc fruntaș în viitorul sezon. Îi urăm din suflet un bun venit și sperăm să fie sănătoasă și eficace”, a declarat pentru ziardecluj.ro, directorul executiv al echipei, Liviu Alexa. screen_shot_2016-05-24_at_17.51.58_0

Foto: ziardecluj.ro

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj