Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

În perioada 9-12 iulie, secția de echitație a Clubului Sportiv Universitatea a participat la Concursul Internațional de sărituri și sărituri cai tineri la Adunații Copăceni, București. Călin Nemeș (cu calul Axis) a obținut un loc III și un loc IV la probele de cai tineri 5 ani, iar Ionescu Paul (cu calul Lady Shutterfly) s-a clasat de două ori pe locul V la aceleași probe. „A fost o competiție foarte grea, cu participanți din mai multe țări. La concurs au fost prezenti în jur de 160 de cai. Suntem mulțumiți de evoluția cuplurilor, cu toate că puteam obține clasări mai bune. Am avut ghinionul ca în proba de Gold Tour să avem un incident neplăcut. Martingala ce face parte din harnașamentul calului s-a rupt în timpul parcursului, iar din acest motiv sportivul Călin Nemeș a fost nevoit să intervină prin oprirea calului Dorian Rose, acest incident atrăgând câteva penalizări, fapt pentru care a căzut în clasament”, a declarat coordonatorul secției de echitație, Tudor Ciplea.

calin nemes- bucuresti

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional
10 iulie 2020
 • Lupas Monika- Rugby  Scor:

  10.07.2001

13 iulie 2020
 • Radu Vescan-tir sportiv  Scor:

  13.07.1978-Radu Vescan tir sportiv

15 iulie 2020
 • Ovidiu Tamas- Scrabble  Scor:

  15.07.1953

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj