Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Echipa națională de handbal feminin a României, condusă de Carmen Amariei, a terminat Universiada din Coreea de Sud pe locul 6. La această competiţie, România a susţinut şase partide:
România – Serbia 25-27
România – Muntenegru 25-25
România – Japonia 32-32
România – Ucraina 28-22
România – Coreea de Sud 25-25
România – Brazilia 20-22
Lotul de handbal feminin a României de la Gwangju: Elena Șerban, Cristina Enache, Ana Maria Măzăreanu – portari, Carmen Ilie-Șelaru, Laura Leahu – extreme stânga, Bianca Tiron, Andreea Trăilă, Cosmina Cozma – interi stânga, Mădălina Zamfirescu, Maria Gavrilă, Ana Maria Apipie – centri, Laura Popa – inter dreapta, Cătălina Preda, Cristina Florică – extreme dreapta, Roxana Cîrjan, Cristina Nan – pivoți.
locul 6 la universiada

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj