Contorul medaliilor – 2016
 U Cluj medalii

 92

64 

 69

Urmărește-ne pe Twitter!
Abonează-te la Newsletter!

Sportivul săptămânii
Sportivul săptămânii

RADU DĂRĂBAN – SCRIMĂ
Scrimerul Universității Cluj Radu Dărăban a cucerit pentru a patra oară consecutiv trofeul Cupei României la floretă masculin individual, câștigând de asemenea și Cupa României pe echipe la floretă alături de colegii de la CS ”U”, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Ambele competiții s-au desfășurat la Timișoara în perioada 3-4 octombrie.

Vremea în Cluj
La mulți ani!
La mulți ani!

Pany-Vas Levente Matyas - CULTURISM
13.10.1986

Rugbyștii noștri au pierdut pe terenul campionilor de la RCM UVT Timișoara, în ultima partidă a etapei a VI-a din Super Liga CEC Bank, scor 33-11. În ciuda obstacolelor cauzate de vreme, vant puternic și ploaie, „studenții” au făcut un meci bun în fața timișorenilor, jucătorul echipei noastre, Cristian Murgoci, fiind ales “omul meciului”. Murgoci a marcat eseul echipei Universitatea Cluj, iar celelalte puncte au fost aduse de Ionuț Mazăre prin două lovituri de pedeapsă. Universitatea Cluj a avut șansa de a obține punctul bonus defensiv, dar din păcate, a ratat trei lovituri de pedeapsă și transformarea eseului.

1506571_230535583807149_2551267036304470581_n

“În ciuda tuturor asteptarilor de a merge ca „mielul la taiere” la Timisoara, baieții s-au mobilizat și au făcut o partidă foarte bună, chiar dacă rezultatul nu o arată. Am luat primele trei eseuri din lipsa respectării sistemului de joc și a experienței. La pauză am intrat cu 21-3, un rezultat mincinos față de ceea ce a fost pe teren. A doua repriză am intrat mult mai motivați și respectând sistemul de joc am reușit să facem o repriza a doua aproape perfectă. Păcat de ultimul eseu marcat de gazde în minutul 80, care a facut ca scorul să ia proporții. Felicit echipa pentru atitudine și disciplină, precum și jucătorii mai tineri care au suplinit lipsa jucătorilor experimenți (Dimofte, R. Ailenei, Ionescu). Pentru noi a debutat și noua achiziție Leimoni Moala. Ne așteaptă o partidă extrem de dificilă sâmbătă, cu Baia Mare, dar dacă ne vom mobiliza la fel, cu siguranță vom face o partidă bună”, a declarat antrenorul Bogdan Cantor.

După cele şase etape, Universitatea Cluj se situează pe poziţia a VI-a a clasamentului cu 5 puncte, iar etapa viitoare va întâlni, pe teren propriu, pe vicecampioana României, CSM Ştiinţa Baia Mare. Partida este programată sâmbătă, 10 mai, de la ora 17:00, pe Cluj Arena.

Legitimații de Intrare
Clubul Sportiv Universitatea Cluj pune în vânzare Legitimațiile de Intrare la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby, pentru sezonul 2016-2017. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul Clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00. Vă așteptăm!
Calendar competițional

Nu sunt evenimente sportive programate în perioada imediat următoare.

Patru pași simpli
Patru pași simpli
1% pentru „U”
1% pentru „U”
Ambiţii mari la echipa de baschet feminin
Ionica Munteanu la Divizia Locală
Totul despre…Patinaj
Totul despre…Patinaj